Sytten tips til helgen

Denne helgen har julen virkelig inntatt Halden. Det er en lang rekke med julearrangementer og mye å oppleve for både små og store! 

Juleforestilling på Halden Danseskole
Fredag kveld inviterer Halden Danseskole til Juleforestilling i lokalene sine på Risum.

Stand up på Brygga
Har du lyst til å tilbringe fredagskvelden sammen med Tusvik & Tønne bør du skynde deg for her er det kun få billetter igjen!

Konsert på Feelgood
Fredag er det som vanlig konsert på Feelgood. Denne gangen er det Bits Between, Darkland og Grand Atomic som står på scenen.

Juleutstilling på Rød
Lørdag og søndag inviterer Galleri Lille Martine til årets Juleutstilling på Galleri Rød.

Boksigneringer hos Notabene
Fredag 9. desember fra kl. 12 til 14 kommer Rolf B. Wegner og signerer sin bok Djevelen fra Østfold – Kongen fra Halden. Lørdag 10. desember fra kl. 12 til 14 kommer Erling Fosser og Ingvar Nordås for å signere boken Erling Fosser – erindringer fra et liv.

Boksignering hos Køhn
Lørdag signerer forfatteren av Haldens historie bind 1, Sven G. Eliassen, boken sin hos Køhn fra kl. 12.

Nissetog
Lørdag er det tid for en av de hyggeligste tradisjonene for barnefamilier i Halden. Nissetoget starter på Torget og går til Busterudparken i regi av Handel i Halden og Fredrikshald Nisselaug.

Julesvømming
Lørdag skal svømmerne i Haldens Svømmeklubb i aksjon i Remmenhallen.

Julekonsert
Lørdag ettermiddag inviterer Pico Canto, Koriallverden og Tistedalens Musikforening til konsert i Immanuels kirke.

Unge Folk i Halden
Lørdag kveld er det Unge folk i Halden i Fredrikshalds teater. På scenen står Huma Luma, Gevir, Sanne og Kasper, The Annex, Amanda Bergstrøm, Ingvild og Benjamin og Aurora Berger.

Bigbang på Brygga
Bigbang har lang tradisjon for å ha rocka julekonserter og i år kommer de endelig til Halden. Lørdag kveld kommer det garantert til å være god stemning i Brygga Kultursal.

Konsert på Bryggerhuset
Lørdag kveld kommer The Bluegrass Playboys til Bryggerhuset.

Konsert på Kongens
Det er som vanlig flere konserter å velge mellom i Halden. På Kongens brygge spiller Chris Grant And The Swingin’ Rocky Tonk Company.

Julekonsert på Brygga
Søndag inviterer Halden Storband til julekonsert i Brygga Kultursal. De frister med amerikanske julesanger og hyggelig førjulsstemning.

12339542_774528932692455_9215048658376132984_o

Nissemarsj Ertehytta
Søndag inviterer Barnas Turlag Tistedal/Halden til Nissemarsj til Ertehytta.

Håndball i Remmenhallen
Frister det med en actionfylt håndballkamp i løpet av helgen kan du ta turen til Remmenhallen søndag kveld. Der skal Halden Topphåndball spille kamp mot ØIF Arendal.

Konsert i Herregårdskafeen
Har du lyst til å avslutte helgen i fine omgivelser med flott musikk bør du ta turen til Herregårdskafeen. Der har Paal Flaata sin julekonsert søndag kveld.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer