Personvern

Hvem er vi

Denne siden (https://kandusi.no.) er operert av KanDusi AS (org nummer: 915 429 637) . Spørsmål kan rettes til redaktør Ellen på ellen@kandusi.no

Hvilken personlig data vi samler inn og hvorfor lagrer vi den

Vi gjør oppmerksom på at når du besøker sidene, lagres informasjon om nettleseren din, operativsystemet ditt og nettforbindelsen din. I tillegg lagres informasjon tidspunkt og lengde på besøket, og hvilke undersider som blir besøkt. Denne informasjonen benyttes av statistikkverktøyene våre, med det formål å gi oss bedre innsikt i hvordan folk benytter denne siden. Informasjonen blir anonymisert før lagring så enkeltindivider eller husholdninger kan ikke identifiseres. Denne innsamlingen gjøres primært av Google Analystics.

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene
  • For målretting av annonser og å fjerne annonser som er irrelevante for deg
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes
  • Beregne brukerantall og trafikk

Dette bruker vi ikke informasjonen til

All personlig informasjon blir lagret i våre systemer, disse er ikke tilgjengelig for tredjeparter, og blir ikke lagret i informasjonskapsler. Tredjeparter (som Google Analytics) får kun anonymiserte data.

Vi selger ikke personlig informasjon, og vi bruker kun den personlige informasjonen dere eventuelt har registrert selv på våre tjenester til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester.

Slik samles opplysningene inn:

Vi registrerer informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi bruker anonyme identifikatorer, så informasjonen er ikke knyttet til personlig identitet.

Som eksempel kan vi samle informasjon om hvilke redaksjonelle og kommersielle tjenester og annonser du besøker. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

  • Teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling

Informasjon som lagres lokalt

Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til analyseformål for å se hvor mange unike lesere som besøker KanDusi.no. Vi bruker også enkelte informasjonskapsler til å kunne bedre anbefale saker tilpasset til dine leservaner.

Vi inkluderer også elementer fra Facebook som laster sine egne informasjonskapsler som dere som lesere har på disse tjenestene fra før.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

  • Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.
  • Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.
  • For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere.