Om oss

 

KanDusi.no er et ultralokalt, online kulturmagasin med fokus på Haldens kulturliv.

 

Halden er en kulturby av rang, og det skjer utrolig mye flott på byens kulturelle scene. Selvfølgelig fortjener denne fine byen sitt eget kulturmagasin!

 

KanDusi ble dannet av Trine Merethe Høistad i 2015. Under Trines kyndige hånd vokste nettsiden raskt, og i løpet av kort tid var den godt lest av byens beboere. Trine var en driftig redaktør, og dekket alt fra politikk til samfunnsliv og kultur.

 

I 2017 ga Trine stafettpinnen videre til en ny redaktør, og Ellen Midtfjeld inntok rollen som redaktør og eier av KanDusi. Med Ellen ble fokuset i enda større grad skrudd mot kultur, og i dag beskjeftiger KanDusi seg kun med byens kultur.

 

Foruten redaktør Ellen, består KanDusi av et koppel med dyktige og engasjerte frivillige frilansere med hjerte for byens kultur.

 

Vi har for eksempel skribentekteparet Hanne og Øystein Bærkas-Buer, som først og fremst beskjeftiger seg med skriverier rundt rock, opera og plateanmeldelser. Eller Malin Charlotte Raude Næsfeldt, som skriver konsertanmeldelser i ulike sjangre. Og Catharina Heide Amundsen, som skriver om alt fra bokbad til rockekonserter og festivaler. I tillegg har vi Maren Skovrand, som fra tid til annen skriver diverse saker ved siden av studiene på Halden videregående skole. Dessuten har vi Nina Røsnæs, som har tatt utallige fine fotografier til KanDusi, men som også har laget mange fine saker.

 

Send oss gjerne tips og ideer på det du har lyst til å lese om, eller arrangementer/saker vi kan skrive om. Vi tar også i mot pressemeldinger/artikler/leserinnlegg.

 

Mobilnr: 924 49 193
Mail: ellen@kandusi.no