Bamsemaskin, trylling og nisser på Tista Senter

Annonse: Haldens største handlegate byr ikke bare på gode shoppingtilbud førstkommende helg. Det blir også boksigneringer, nisser, julestemning og aktiviteter for barna.

Tista senter rommer nå flere titalls butikker og dekker det meste av innholdet på de fleste julegaveønskelister. Julegavehandelen blant haldenserne er i full gang og senterleder Britt Brattli håper mange lar seg inspirere av butikkenes gode tilbud og flotte utstillinger. Hun har selvfølgelig sørget for at senteret er pyntet med juletrær, dekorasjoner og en flott gullstol.

britt-i-stolen-16-2

Haldenserne er glade i bøker og gjerne lokale bøker. Det merker Notabene på Tista senter som denne helgen har to boksigneringer. Fredag 9. desember fra kl. 12 til 14 kommer Rolf B. Wegner og signerer sin bok Djevelen fra Østfold – Kongen fra Halden.
Lørdag 10. desember fra kl. 12 til 14 kommer Erling Fosser og Ingvar Nordås for å signere boken Erling Fosser – erindringer fra et liv.

Julen er barnas høytid og det tar Tista senter på fullt alvor med flere forskjellige morsomme barneaktiviteter.
– På lørdag kan barn komme til senteret og lage sin egen bamse i en bamsemaskin! Dette blir nok en populær aktivitet, forteller Britt. I tillegg får vi besøk av Nissen og hans hjelpere både lørdag og søndag.
Bamsemaskinen starter kl. 12 og går så lenge det er kapasitet. Det er begrenset antall.

img_1994

Søndag 11. desember er det Søndagsåpent på Tista senter. En gyllen mulighet for haldenserne til å handle julegaver og hygge seg med en kopp kaffe på en dag man vanligvis har god tid.
– Vi har pakkehjelp i midten av senteret både lørdag og søndag. Det er et tilbud vi vet er populært og da kan man bruke tiden på å kose seg litt i stedet for på innpakking, sier senterlederen.
Søndag ettermiddag håper hun mange barn tar turen til senteret for da er det Barnas Trylleshow.
– Vi får besøk av Johannes Lindrupsen som er fantastisk til å trylle! Etter trylleshowet blir det gratis ballongfigurer til barna. Showet starter kl. 15, forteller Britt som gleder seg til en hektisk helg på senteret.

Vil du ha mer informasjon om tilbud, aktiviteter og arrangementer på Tista senter? Følg facebooksiden deres her. 
Tista senter har også en app med åpningstider, tilbud og informasjon.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Tista Senter.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer