The Bluegrass Playboys kommer til Bryggerhuset

Førstkommende lørdag kommer firkløveret The Buegrass Playboys til Bryggerhuset. 
Bandet har vært på veien sammen som ”Meget i sløyd”, kjent med Øystein Sunde”, de siste ti årene og det er all grunn til å forvente god stemning i Halden på lørdag! 

The Bluegrass Playboys består av Øystein Fosshagen, Terje Kinn, Knerten Kamfjord og Knut Hem. Den som kjenner til Øystein Sunde kjenner nok igjen dem fra ”Meget i sløyd” og sukseen de har gjort der. Nå er det The Bluegrass Playboys som gjelder, selv om Playboys nødvendigvis ikke er det første man tenker når man ser og hører dem.
– Vi spiller stort sett eget materiale og en haug andre ting også, forteller de. De har vært på veien med konserter i ti år og det har ført til mye materiale.
– Endeløse bussturer, hotellopphold, garderobeventning og jamming på fergeleier har resultert i et repertoar som kan dekke flere kvelder med egne låter og omskrevne bluegrassklassikere.

Dagbladet anmeldte plata deres tidligere i år. 
– Ekte bluegrass spilles på strengeinstrumenter og uten trommer, og det spilles gjerne fort. Fast forward….
Det betyr at Knut Hem legger igjen trommestikkene hos Sunde og glemmer bluesmusikken til Reidar Larsen og henger på seg dobroen. Terje Kinn synger og trakterer banjoen som få andre, Øystein Fosshagen håndterer fele, mandolin og gitar og Olaf «Knerten» Kamfjord har et godt tak i ståbassen.

The Buegrass Playboys byr på et variert utvalg av instrumenter på scenen – fele, mandolin, banjo, bass og dobro. Det er med andre ord ingen fare for at det blir en lavmælt konsert på Bryggerhuset lørdag kveld.

Konserten starter kl. 22.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Bryggerhuset.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer