Supercraft med nytt album

Lørdag 9.juni feirer haldenbandet Supercraft sitt tredje albumslipp med slippkonsert på Mikrobryggeriet.

Synthpopbandet Supercraft har gitt ut tre album og spilt en rekke konserter i Tyskland, men de spiller sjelden i hjembyen sin. Lørdag 9. juni skal de spille for Haldenpublikummet for første gang på over sju år, og det er Høna som blir åstedet.

-Vi har fått en del forespørsler om å spille i Norge, forteller bandet, så vi bestemte oss for å holde releasekonsert for den nye plata på hjemmebane. Vår nye plate select & operate slippes dagen før konserten.

Det nye albumet Select & Operate slippes fredag 8. juni.

Supercraft er Geir Johansen og Thomas Hansen, begge haldensere med forkjærlighet for synthen. Supercraft er sterkt inspirert av band som Depeche Mode, Apoptygma Berzerk, VNV Nation og And One, men gutta henter også inspirasjon fra andre musikksjangre når de lager musikk.

Bandet synes det blir spennende å spille i Halden igjen, sist gang de sto på scenen i hjembyen var i 2011. Setlista vil være en blanding av gammelt og nytt.

-Vi vil ha hovedfokus på de nye låtene på denne konserten, forteller gutta, men vil også spille noen låter fra de gamle skivene også.

Hør låta Nothing more than this, som gutta slapp i desember i fjor:

Supercrafts første plate, Things we do, kom i 2009, og i 2012 slapp bandet sitt andre album; Nation 47. I 2013 slapp de EP’en Stranded.

Les mer om Supercraft i intervjuet Nina Røsnæs gjorde med bandet i vinter.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer