Påsken i Halden

Ikke alle er fjolls til fjells i påskeferien, og for den som foretrekker bypåske er det plenty å finne på her i Halden. Her blir det både påskeverksted, påskeeggjakt, påskebål, påsketivoli og påskejazz. Og litt til.

På ungdomsklubben på togstasjonen holder Trine, Trond og Anki åpent som vanlig i påskeuka. Førstkommende mandag blir det karaoke og matservering på klubben mellom tre og åtte, og på onsdag stikker hele gjengen ut for å grille og kose seg. Mandag 2. påskedag holder imidlertid ungdomsklubben stengt.

Møtestedet kafé på stasjonen også åpen fredag, lørdag og søndag og her serveres gratis suppe, kaffe og vafler mellom ti og fire.

Ungdomssamfundet holder stengt i påskeuka, for Michael og Mikaela og de andre må ha litt tid for å forberede seg til mordmysterier og temakveld på påskens ungdomscamp på Ytterbøl.

Ungdomshuset Domino har åpent på tirsdag i påska fra 14 til 21.30. Her er det ingen ting spesielt på programmet, men det loves vafler og god påskestemning!

Halden bibliotek har de laget en liten eggeglass-utstilling i anledning påsken, den kan du kikke på når du er innom for å lete etter egg med barna! Påskeharen har nemlig gjemt egg over hele barneavdelingen, og her gjelder det å følge med så du finner alle sammen. Vinneren trekkes tirsdag i påsken. I tillegg arrangerer biblioteket Påskeverksted mandag og tirsdag i påsken mellom 12 og 14.  Bibliotekets åpningstider i påskeuka er som følger: Mandag og tirsdag er det åpent fra 10 til 15, og så er det åpent fra 10 til 12 på onsdag.  Resten av påsken er biblioteket stengt. Aremark bibliotek er stengt hele påska.

Rød Herregård blir det familiedag med rebus og påskeeggjakt i herregårdshagen på Palmesøndag. I ballsalen vil du få høre eventyr om påskeharen, og Herregårdskafeen er også åpen denne søndagen. Billetter koster 30 per hode.

Mikrobryggeriet gjøres det intet unntak for påskeuka, der holdes det Onsdagskviss med brødrene Stensrød som vanlig fra åtte og utover.

Bryggerhuset Syd arrangerer hele fire konserter i påska. I kveld fredag dukker Chris Greyy and The BlueSpand opp, og påsketradisjonen tro kommer Young Fogertys til Bryggerhuset på skjærtorsdag. Langfredag er det klart for ny konsert, da dukker Kit Fai og Himmelhøyt opp på Bryggerhuset. Påskeaften er det duket for enda en konsert, da skal nemlig Belfast Express tolke Allan Edwall fra 22 og utover.

Siste Reis avholdes det nok en søndagsskole på Palmesøndag, og denne gangen er det The Boogietraps, som skal covre The Devil Dogs – et band som har betydd mye for gutta i Boogietraps. Les mer om det her.

Dickens kommer partykongen DJ Strøm og spinner plater både lørdag 24. og lørdag 31. mars.

Kornsjø og omegn velforening tenner opp Påskebål ved Bokerødstranda klokka tre lørdag 31. mars. Her får du kjøpt pølser og brus og annet snask, men husk kontanter!

Frivilligsentralen byr på Påskejazz med jazzbandet Never Too Late mellom to og fire lørdag 24. mars, og samme lørdag arrangerer de loppemarked i Storgata 15 mellom 11 og 16.

Kongens Brygge arrangeres det dartturnering i morgen, lørdag 24. mars, mellom klokken 13 og midnatt.

Feelgood blir det to konserter i påska. I dag, fredag 23. mars kommer Barren Womb og Jabba + Pretty Shitty og spiller fra klokka ni og utover. Onsdag 28. mars blir det Påskerock fra åtte av og ut natta. Lineupen er som følger:

Lille scene :

Elisabeth og Malin
Eva Denis
Kaja RamdaL
Øyvind Braaten
Maria & Mats-Henrik

Store scene :

El Mapache
The Astronomies
1-2-3-4
C.O.W. (med bl.a. Dag Brandth)
Terje,Ingar og Rino

På Fiskebrygga rigges det til tivoli i påskeuka, og her blir det full rulle fem dager til ende. Skjærtorsdag, Langfredag, Påskeaften og begge påskedagene blir alle tivolidager på Fiskebrygga. Se alle åpningstidene her.

Og så må dere huske Earth Hour da, i morgen, lørdag 24. mars fra klokken 20. 30 til 21. 30.

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer