– Vi håper det kommer mange fine biler

Halden er kjent for sitt bilmiljø, og nå har det kommet enda en klubb som samler bilinteresserte. Østfold Cruising er for folk i alle aldre, og ønsker at enda flere blir med på deres aktiviteter.

Østfold Cruising er en ganske fersk klubb, men har allerede rukket å ha flere aktiviteter og bidratt som frivillige på arrangementer.
– Vi er en frivillig organisasjon som jobber for sosialisering av folk i alle aldre ved å prøve å få folk ut og bort fra tv- og pcskjermer, forteller Magnus Myhre. Han er en av de aktive i klubben.
– Vi har ofte sosiale sammenkomster hjemme hos folk med grilling og ballspill. Ellers så er vi mye med bilene på parkeringa til Tista Senter for å være sosiale.

13410392_573301212851454_418243912_o

Østfld Cruising har stilt opp som frivillige på flere arrangementer, som russetreffet i festningen, og om noen uker skal de være med på Tons of Rock. Der trenger de fortsatt flere som vil bidra.

18.juni arrangerer de sosialt treff på parkeringsplassen til Tista Senter.
– Vi håper mange blir med. Det er bare å ta med godt humør, også satser vi på at det kommer mange fine biler, forteller Myhre.
Han presiserer at det er nulltoleranse for alkohol og burning på arrangementet.
– Ellers så blir det til at vi ikke får lov til å bruke plassen ved senere anledninger.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer