Vellykket Vårmønstring i Aremark

Brighton Vishnan Larsen fra Fetsund utenfor Lillestrøm ble kåret som vinner av årets fineste bil under Vårmønstringa i Aremark lørdag.
Tekst og foto:  Anne Mørk Tønnesen, Aremark kommune

Kjente fjes
De fremmøtte ga Vishnan Larsen flest stemmer, og dermed var det hans Chevrolet 55 150 som trakk det lengste strået under vårens vakreste eventyr i Aremark.

Andreplassen gikk som i fjor til Wiggo Andersen, som jobber i Aremark Kommune, denne gang med hans Ford Mustang 67-modell. Mens tredjeplassen gikk til Kristin Kvalheim Olsen og hennes Chevrolet Chevelle SS, også en 67-modell. Hun kapret en tredjeplass også i fjor.

– Fargen vekker oppsikt
Men vinneren var altså Vishnan Larsen som har jobbet med sin Chevrolet sammen faren og broren sin Steven i 2 1/2 år.
– Bilen er importert fra California. Vi har gjort absolutt alt med den. Det eneste som er originalt er bakruta, sier vinneren som deler æren med familien sin.
– Vi har gjort alt sammen. Planen var egentlig ikke at den skulle bli så fin som den har blitt, men når vi først begynte så eskalerte det.

-Bilen har fått enda bedre respons enn vi hadde trodd. Den vekker oppsikt og folk er spesielt opptatt av fargen. Det er den de legger merke til først. Så ser de litt nærmere på bilen og oppdager alle detaljene, sier broren Steven.

Hoppeslott
Det var ikke kun bilentusiaster i Aremark lørdag. Folk i alle aldre storkoste seg i sola, og de mange framøtte barna kunne velge og vrake i aktiviteter som hoppeslott, trylleshow med klovnen Bonzo og leker arrangert av Kirkeng Event.

Værgudene smilte, og det samme gjorde aremarkingene og en fornøyd ordfører som sto for prisutdelingen på slutten av dagen.

Se flere bilder og videoer fra arangementet på Aremark Kommunes facebookside.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer