Unlimited Yoga med Edna

I januar 2020 kan du prøve en hel måned med Unlimited Yoga med Edna Reyes Malaki på Fargespillhuset i gågata. Her kan du teste ut ulike typer yoga i en hel måned for en rimelig penge.

Hver uke tilbyr Fargespill gratis barneyoga på Fargespillhuset, visste du det? Det er Edna Reyes Malaki som underviser i barneyoga-klassene på Fargespillhuset. Men Edna er også yogainstruktør på Spenst. Nå skal Edna tilby en måned med Unlimited yoga!

-Det er mange som ikke tar seg råd til yoga, sier Edna, og jeg tenkte at jeg skulle lage et tilbud som sørget for at mange kunne få prøve seg på yoga uten at det skal koste altfor mye.

I en hel måned tilbyr Edna femten klasser med ulike typer yoga i sin måned med Unlimited Yoga. Aromayoga blant annet.

-I aromayoga bruker vi essential oils, forteller Edna, med litt lett massasje og singing bowl mot slutten av timen.

Singing bowl?

-Singing bowl er lydterapi som gir avslapning og har vist seg å redusere angst og stress. Dette gjør vi mot slutten av armoayogaen.

Intensiteten og vanskelighetsgraden i yogamåneden Unlimited Yoga varierer. Aromayoga er for yogainteresserte på alle nivåer, og skal være svært avslappende.

-Aromayoga er for alle, til og med dem som aldri har prøvd yoga før. Det er en fin måte å starte med yoga på. Vi gjør litt slow flow, og så blir det litt forsiktig massasje.

I den andre enden av yogaskalaen finner vi Vinyasa Core Flow.

-Denne yogatypen passer for folk som har holdt på med yoga en stund, sier Edna, så dette er ikke for nybegynnere.

I tillegg til Aromayoga og Vinyasa Core Flow står Yang & Yin Yoga og Acroyoga på programmet i Ednas yogamåned. Og så blir det mini workshop!

-I workshopen Essential Therapy skal vi lære om essential oils, forteller Edna. Essential oils kan man bruke fra alt til å vaske huset til massasje og sminkefjerner. På denne workshoppen skal jeg vise hvordan man bruker essential oils i yoga, og fortelle om hvilke typer essential oils som ikke er bra. Det er lett å teste om en sånn olje er dårlig eller bra, det skal jeg vise hvordan man gjør. Vi skal lære hvordan man skal blande oljer, det kan man lett lage selv. Man trenger ikke å kjøpe dyre oljer, dette kan alle lage hjemme.

Edna skal holde flere Mini workshops med ulike temaer utover våren! Yoga and Food for eksempel.

Du kan altså få teste ut en hel måned med mange ulike yogatyper for en rimelig penge hos Edna. Vil du se priser og timeplan, og finne ut hvordan du melder deg på? Sjekk ut Ednas Facebookside da vel!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer