Julerock på Feelgood

Tradisjonen tro blir det Julerock på Feelgood i romjula! Onsdag 25. desember braker det løs med årets Julerock fra klokka 20 og utover.

Det blir ikke jul uten Julerock på Feelgood! I år har Thrond Asker hanka inn en fin julebukett av lokale artister som skal spille romjula inn. På årets program finner vi alt fra Malin Møller på kassegitar til julepunk med Astronomies.

-Malin Møller er en svensk, god jente som flyttet hit til Halden for en god del år siden, sier Thrond i sin presentasjon av artistene. Med sin kassegitar og stemme har ho tatt Halden med storm! Det gledes på Julerocken!

Malin Møller spiller på den lille scenen på årets Julerock. På den lille scenen dukker også Eva Denis opp. Med seg har hun strengemester Terje Støldahl på lag.

-Eva Denis og Terje Støldal spiller fine låter som Eva har laget. Eva slapp en ny låt for litt siden som fikk veldig bra omtale. Er bare å glede seg!

På den lille scenen finner vi også Big Daddy sjøl, med Celine og Mads, i tillegg til Petter Huseby og Julie Skaug.

-Mads Husvik kommer og gjør par egne solo låter, forteller Thrond, og han har laget to låter til som Celine og yours truly skal synge på med Mads på akustisk gitar. Julie Skaug er en ung jente på 20 år med fantastisk stemme. Ho har vokst opp i Sponvika, gått på Toten folkehøyskole de siste to årene, og jobbet med å skrive egne låter der. Dette blir hennes første opptreden i Halden. Vi gleder oss!

På den store scena

På Julerockens store scene finner vi i år Aarbuk, Rævhøl, Sex Tools, Berusa Konger, 1,2,3,4 og Astronomies. Lokale Astronomies spilte på Siste Reis på årets Kulturnatt, og nå dukker de altså også opp på Julerocken på Feelgood. Astronomies består av Magnus Kallar, Amalie Lund og Isa-Lill Lauvik Kampenes.

-Astronomies spiller alternativ punk rock, de er i gata til Sonic Youth. Veldig bra ungt fremadstormende band på Haldens rocke-himmel.

1,2,3,4 spiller også på den store scenen i år.

-1,2,3,4 består av Andreas og Eimund, kan Thrond fortelle. Jeg vil kalle det garasjerock av beste Halden-ånd. Bare å glede seg!

Rævhøl er en sammensetning av musikere vi kjenner godt fra andre konstellasjoner:

-Rævhøl består av Ole Laurits fra Göttemia, og Laurits Mosseby orkester blant annet, Andreas fra Squareheads, De Marvells og Mallrats, Simen fra Aiming for Enrike, og Roy for president fra blant annet Göttemia. Til sammen blir dem det spesielle juleorkesteret.

Sex Tools er også en sammensetning av folk som egentlig spiller i andre band.

-Sex Tools gjør fantastiske Sex Pistols-covre, sier Thrond, med drevne guttær fra Halden. Med Thomas fra Mork, Stig fra Gringo Bandidos og Squareheads, Daniel fra flere andre band, og bms fra Berusalem blir dette killer !!!

Her ser du alle artistene som skal spille på årets Julerock:

Lille scene:
Julie Skaug
Big daddy, Celine, Og Mads
Eva Denis og Terje Støldal
Malin Möller
Petter Huseby

Store scene:
1,2,3,4
Sex Tools
Aarbuk
Rævhøl
Berusa Konger (spiller kongelige ræver låter)
Astronomies

Julerock altså dere, på Feelgood første juledag fra 20.

CC: 200 i døra.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer