Tusenvis rocket med Twisted Sister

Fredagen ble en lang og stor fest for festivalfolket på Tons of Rock. Småslitne festivalcampere våknet til liv utover dagen, og haldenserne tok turen til festningen i hopetall. For veldig mange kom høydepunktet et stykke utpå kvelden når barndomsheltene Twisted Sister gikk på scenen. 

Det er tre scener på Tons of Rock; Fort west, Fort east og Tentstage. I tillegg kommer Kruttlabben på Huth. Med andre ord er det mye å velge i for publikum, og mange går på kryss og tvers for å få med seg det meste.
Andreas Joelsen er en av haldenserne som setter stor pris på at Tons of Rock har havnet nettopp i Halden.
– Det er så digg med en festival med knall musikk som arrangeres på festningen, kort vei til alt. På torsdag var Opeth og Testament mine store høydepunkt, i dag gleder jeg meg sykt til Pagans Mind og Gojira, fortalte han tidlig på fredagen.

IMG_4780

I andre enden av skalaen med de mest hardbarka tungrockerne, finner vi Malin Stanes som har tatt turen til festivalen i knallrosa jakke.
– Jeg fant ut at jeg ikke passa så godt inn på en rockefestival egentlig, så da kunne jeg likesågodt ”skikkelig ikke passe inn”, flirer hun. Hun hadde tatt turen til festningen for å få med seg Dumdum Boys, og de innfridde forventningene så det holdt. I tillegg fikk hun med seg Twisted Sister sammen med tusenvis av andre.
– Det var skikkelig gøy! Jeg er imponert over energien til vokalisten. Og så er det litt festlig at han brukte tiden på å erte One Direction, datteren min er på konsert med dem i dag, avsluttet hun og suste videre.

IMG_5158

Fredagen ga festivalgjengerne mange opplevelser, og i sosiale medier var det særlig konsertene til Gojira og Twisted Sister som gikk igjen. Det var også fullt trøkk på Kruttlabben på Huth, mange koste seg i solnedgangen der.
Lørdag er siste festivaldagen for i år, og på plakaten står blant annet Dunderbeist, In Flames og Kreator. Solen skinner allerede, det ser ut til å bli en strålende dag i festningen.

Kommentarer

kommentarer