God start for Kruttlabben

Dr. Joe and the Fusion Clinic kickstarta Kruttlabben idag. Med fengende riff og utrolig energi dro de publikum med seg. Med festivalens beste utsikt var det vanskelig å ikke la seg rive med av det relativt unge bandet.
Sthøy er brødrene Solstrand sitt hjertebarn. De er veldig 90-talls inspirert, og de har klare helter i Dinosaur Jr. og Sebadoh. De bød på masse effekter og en «undervanns»-sound. Bandet fra Hoppla Hesten var litt sånn herlig kleine med publikum.
Kruttlabben er et avbrekk. Du kan kjøpe vaffel, drikke en øl og se på utsikten og høre litt andre typer band enn det festivalen ellers tilbyr. Det er rett og slett veldig trivelig!
Elmon spilte passende nok etter Graveyard. Selv beskriver de seg som fjellrock. Det er vanskelig å beskrive dem, men det var rett og slett jævlig kult. Mange folk fant veien opp bakken til Huth. Folk satt til og med på vollene på utsiden før vaktene kasta de ut. Konserten var veldig tight og bra og det var ingen gimmick, bare solide låter.
Monotrons spilte en utrolig bra konsert, og de erfarne Halden-rockerne var et ypperlig tilskudd til festivalen med sine harmonier og catchy låter.
Warp Riders avsluttet dagen på Kruttlabben i solnedgang. Jeg har aldri vært på en så idyllisk stoner rock konsert. Kruttlabben var full av folk som sang med og veivet armene i takt med Ben, bandets karismatiske vokalist.
En kveld med fantastisk stemning og dugnadsånd på sitt beste!

Teksten er skrevet av Karine Brække fra Tonehjulet Kräftpest som arrangerer Kruttlabben.

Kommentarer

kommentarer