Et realt Haldenband

Lørdag kveld var det endelig tid for at et av Haldens hardrockeband inntok scenen på Tons of Rock. Tentstage fyltes av folk som var mer enn klare for å bli med Planet Mastergod på en musikalsk reise. 

Naturlig nok var det mange haldensere i teltet når Planet Mastergod gikk på scenen, og i etterkant av konserten var folk gira. Tore Lie hadde med både sønn og datter på konsert, og mens datteren satt å tegnet og koste seg var nok sønn både mer engasjert og imponert.
– Jeg tror sønn min skal få oppsummere opplevelsen; ”Den konserten var bra pappa. Det kilte i magen”, forteller Tore og sier seg selvfølgelig helt enig.

11639247_10153004039015872_23769346_o

En annen haldenser som hadde tatt turen til teltet var Michael Louka, også han var veldig fornøyd med konserten.
– Jeg syns Planet Mastergood gjorde Halden skikkelig stolte i Tentstage’n i dag. Lyden var passe fet, bra levert, skryter han. Begeistringen vil ingen ende ta over hvor stolte haldenserne er over det lokale bandet på festivalen, og vi avslutter med et utsagn fra Arve Sigmundstad.
– Etter at Dumdum Boys avsluttet gårsdagen med sin hyllest til Rockebyen Halden, var det bra å få et realt Haldenband på scena. Planet Mastergod leverte det som sålangt har vært dagens høydepunkt.

Kommentarer

kommentarer