Tur til klatreparken

Kjenner du noen ungdommer som har adhd? Kanskje de kunne tenke seg å prate med, eller dele erfaringer med andre som også har adhd? Da er ungdomsgruppen i Adhd Østfold kanskje greia for dem. I morgen skal gruppa på tur til klatreparken.

Adhd Østfolds ungdomsgruppe er en forening for ungdom mellom 15 og 26.

-Målet med gruppen er å skape en felles arena for barn og unge som har adhd, forteller Elisabeth Løwengreen i adhd Østfold. Det skal være et hyggelig sted for alle, der fokuset er på å dele informasjon, ha en trygg og nær omkrets og være et tilbud til de som kanskje sliter sosialt, økonomisk og lignende.

I morgen skal ungdomsgruppen på tur til klatreparken mellom 12 og 16. Elisabeth håper at flere kan få øynene åpne for foreningen, og bli med på arrangementene deres. I Klatreparken i morgen serveres det mat og drikke, og fire voksne er med på arrangementet.

-Vi har en felles nettside som heter adhdnorge.no, forteller Elisabeth, her vil man finne masse nyttig informasjon, muligheten til å melde seg inn i foreningen og informasjon om hvert enkelt fylkeslag og hvordan man kan kontakte oss der. På Facebook har vi en gruppe som heter “ADHD Norge Østfold”, vi har også flere lukkede grupper for for eksempel ungdommene der man kan snakke sammen, dele erfaringer, informasjon blir delt osv.

Det koster tre hundre kroner i året å være medlem i foreningen, men tilbake får medlemmene fine aktiviteter. I morgen er det altså Klatreparken, og i juni skal ungdomsgruppen samles på festningen.

-Hvis man er usikker på om man vil bli et medlem så må man gjerne komme å se hva vi gjør og hva foreningen står for, sier Elisabeth. Skulle man ønske å fortsette å bli med på aktiviteter og få de samme rabbaterte prisene man gjerne får så må man bli medlem.

Foto: Klatreparken

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer