Tips til helgen

Musikal, boklansering, konserter og quiz er noe av det du kan velge mellom av aktiviteter i Halden i helgen

Fredag er dag nummer to i teateret for musikalen Løvekongen Simba på Fredrikshald Teater. Premieren går av stabelen nå i kveld, men musikalen spilles hele helgen med to forestillinger på lørdag. 

Bryggerhuset skal det spørres og svares fredag kveld, når David Aleksandersen kommer med quizen sin. Dann et lag og bestill et bord! Føler du deg verken spørrete eller svarete? Hvis du krysser torget og begir deg ned i Mikrobryggeriets kjeller kan du få være med på ølsmaking med Krankupp Haandbryggeri fra åtte og utover. 

Litt seinere på kvelden blir det konsert på Feelgood med The Modern Times og Living AlmaTromsøbandet The Modern Times går på scenen klokka ni, så blir det haldenmusikk med Living Alma etterpå.

Living Alma spiller på Feelgood på fredag.

På lørdag er det klart for årets første julemesse i byen, Halden Husflidslag arrangerer julemesse på Kaserna på Fredriksten Hotell mellom 11 og 16. Julemessa er også åpen på søndag.

Klokka 13 åpnes billettsalget for årets Folk i Halden-forestilling, som feirer hele 20 år i år. Her blir det bevertning og underholdning til dem som står i billettkø! Og når du likevel er på Tista senter denne lørdagen, ta deg en tur innom boklanseringen til Oddvar Rakeng, som lanserer Halden på vinyl og cd mellom kl. 12 og 14 på Ark Bokhandel.

Ved åtteslaget lørdag kveld er det bare å spenne på seg danseskoa og kjemme håret bakover for årets 50-tallsfest på Berg Bygdeungdomslags lokaler. The Rockabilly Rebels speller opp til dans! Dørene stenger klokka 2. 

Alternativt kan du ta deg en tur på Frivilligsentralens veldedighetskonsert med Country Comfort klokka sju. Country Comfort spiller for å feire 30-årsjubiléet sitt, og gir inntektene fra konserten til Frelsesarméen. CC kr 100,-.

Mikrobryggeriet kjører i gang med ølsmaking også denne lørdagen, fra klokka 18 til 20 skal det prekes om og smakes på øl.

Hvilken Paul McCartney- hit er din favoritt? På Brygga kultursal skal Paul McCartneys solokarriere feires med showet Macca: The Paul McCartney Story lørdag kveld. Det blir en real hit-parade fra Maccas solokarriere, men påregn en bråta med Beatles-hits også.

Det skal lages Macca-stemning på kultursalen lørdag kveld, vi snakker bukseseler, hockeysveis og No More Lonely Nights.

På søndag kan du ta med deg barna og gå på Tippetrimtur i Venåsmarka. Turen går østover fra Venåshytta, sløyfa vil være om lag 3 km lang.

Har du noe vintersportsutstyr til overs? Eller er det noe du trenger? Skigruppa TFL arrangerer byttedag på Ertemoen på søndag. Den som vil levere utstyr kan gjøre det på skianlegget mellom 17 og 20 på fredag.

Ut og gjøre allihopa!

 

Kommentarer

kommentarer