Tips til helgen

Foto: Nina Røsnæs.

Trenger du idéer til noe du kan finne på i helgen? Les mer om hva som skjer i Halden denne helgen her:

Det er Halden Ishall som smeller i gang denne gjørehelgen i Halden, dit kommer nemlig hockeylandslaget i morra for å møte Latvia i Euro Hockey Challenge som en del av sine forberedelser til VM i mai. Kampen begynner klokka sju. Det spilles også en kamp på lørdag kvart på tre.

Hos den ærværdige Gamle Kommandant oppe i indre festning blir det Musikkpub fredag kveld. Denne fredagen er det Rune Tønnesen som skal stå for den musikalske underholdningen hos kommandanten. Konserten starter klokka åtte.

På Feelgood går Iggy & The Stooges-tributebandet No Fun på scenen klokka ti. Dørene åpner ni. Etter at No Fun har spilt seg ferdige skal Strychnine covre Sonics frem til stengetid.

På lørdag arrangerer Handel i Halden ByLørdag i sentrum. Handel i Halden ønsker seg flere haldensere i byens gater på lørdager, og oppfordrer folk til å ta turen ned til byen og gå på kaféer og bruke butikkene. Det blir to minikonserter med Malin Möller og Eva Denis, samt en rekke tilbud i mange av byens butikker. Les mer her.

Etter å ha ruslet rundt i byen en tur kan du ta med deg familien og oppleve en fargerik familielørdag med Vår Verden på Halden bibliotek mellom 11 og 14. Afghanistan er temaet, og det blir kreative verksted, dans, mat, hennamaling, sang og musikk, eventyr, konserter og teater. Arrangementet er gratis!

Lørdag kveld blir det Fullstendig Kaos på Veslefrikk Scene når Martin Kingsrød Larsen går på scenen med sitt oneman-show med en rekke humoristiske karakterer. Inngang er gratis.

Klokka ti går Jeff Wassermans americanaband Jeffrey´s Reverie på scenen på Bryggerhuset Syd for å spille mot midnatt. «Dette er rett og slett 48 minutter med vellyd du bør unne deg» sa anmelderen i Dagbladet da Jeff Wasserman slapp plata «The Meeting of the Waters» i 2016.

På søndag blir det gratis barneshow med velskrevet og morsom barnemusikk i Brygga kultursal, når Meg og Kammeraten min går på scenen klokka to. De har faktisk med seg haldenbarn til å kore på showet, Koriallverdenellerno skal nemlig synge på scenen sammen med kammeratene.

Hvis du har mer lyst til å tilbringe søndagen utendørs kan du ta turen til Tistedalen Skianlegg, der arrangerer Turgruppa Tistedalen Friluftslag TFL-dagen med Barnas Turlag! Her blir det aking, skiaktiveter, natursti, pinnebrød ved bålet og mye annet gøy mellom 10 og 15. Kiosken er åpen, og alle er velkomne!

Ut og gjøre!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer