TFL-dag for hele familien

På søndag arrangerer Tistedalen Friluftslag TFL-dagen ved Tistedalen Skianlegg. Ta med deg familien og bli med på en utedag fylt med fine aktiviteter!

Turgruppa Tistedalen Friluftslag (TFL) og Barnas Turlag arrangerer mange fine turer i nærnaturen, og på søndag arrangerer de TFL-dagen i skianlegget i Tistedal mellom 10 og 15. Formålet er å vise frem de ulike gruppene i TFL og hva de gjør, og her blir det aktiviteter for hele familien! Det arrangeres skiaktiviteter, aking, samt natursti for både voksne og barn. En enkel orienteringsløype vil de også by på. Skihuset vil holdes åpent for alle som ønsker å se seg rundt der inne, og kiosken er åpen under hele arrangementet.

Klokken 12 skal stien fra Ertehytta til Budalsvika åpnes. Barnas Turlag er selvfølgelig med på aktivitetsdagen, de skal stå ved bålet og steke pinnebrød til alle som vil smake.

Er det noen der ute som ikke kjenner til Barnas Turlag? Barnas Turlag er Turistforeningens satsning på barn opp til tolv års alder. Det finnes over 220 Barnas Turlag fordelt over hele landet, og i Halden er Barnas Turlag en undergruppe av Tistedalen Friluftslag. Turene har ofte utgangspunkt i Ertemarka. Alt arbeidet med TFL og Barnas Turlag er basert på frivillighet og dugnad.

Barnas Turlag arrangerer skogsturer, kveldsmat-turer, hytteturer og andre naturopplevelser for foreldre og barn. Turlaget stiller alltid med en turleder, men foreldrene skal også være med som ansvarlige for egne barn. For å bli medlem i Barnas Turlag melder du deg inn i Den Norske Turistforening, og det kan du gjøre her

-Men du må ikke være medlem for å bli med på tur, forteller Eileen Lindh Hansen fra Barnas Turlag, det er bare å møte opp på et av våre arrangementer dersom du lurer på om dette er noe som passer for deg.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer