The Thor Thorsen slipper plate

1. mars slippes plata Noises av  bandet The Thor Thorsen. Frontfigur og vokalist Thor Thorsen er spent på haldensernes mottagelse.

Det må kunne sies at The Thor Thorsen ikke akkurat er bandet som står først i køen for å få oppmerksomhet. De har droppa å skrike høyest for å få folk til å se dem og håper i stedet at musikken sier sitt og gjør jobben.
Det er en svært ydmyk Thorsen som forteller at de skal slippe plate 1. mars og at han gjerne vil at folk skal få det med seg.
– Det viktigste for meg er at vi markerer at vi slipper Noises nå. Jeg ikke tenkt til å spille land og strand rundt, men kommer til å spy ut utgivelser med de folka som har lyst til å være med og de som passer til det, forklarer han.

Bandet har ingen faste medlemmer utover Thor Thorsen, men settes sammen til ulike anledninger og innspillinger.
På plata Noises spiller Magnus Buer trommer, Ole Laurits Mosseby bass, Simen Følstad Nilsen gitar og Marius Granberg Rekstad orgel. I tillegg korer Karoline Stenberg Henriksen på et par av låtene.

Cover art av Geir Foshaug.
Cover art av Geir Foshaug.

De spilte på Bryggerhuset i august 2015 og den gangen trakk de fullt hus og skapte meget god stemning.
– Thorsen er etterhvert en godt erfaren låtskriver, og tar oss med i sitt univers av punkpop, new wave, pop og indierock. For det er litt dét med denne fyren; han er fargelagt av mange faser og stilarter, og utfra det blir låtene helt hans egne. Hvis man skal dra assosiasjoner, får du følgende av undertegnede; nittitall, Elvis Costello, tidlig R.E.M., Green Day, skrev vi på kandusi.no den gangen.  

Vil du vite mer om bandet og plateslippet kan du følge facebooksiden deres her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer