– Det er morsomt å kunne tilby noe nytt

Annonse: Hun følger drømmen om å starte egen butikk og 1. mars blir det en realitet. Butikken Zofie blir et nytt og friskt tilskudd på kles-og interiørfronten i Halden.

Pernille Flyvholm har vokst opp i en familie som har drevet butikk så lenge hun kan huske. I flere måneder har hun jobbet målretta og engasjert med konseptet for Zofie og 1. mars åpner hun dørene.
.
Hyllene er i ferd med å fylles med delikat, tøft og stilig interiør. På kleshengerne henger det bluser, jakker og kjoler. Hun har lagt vekk på å tilby haldenserne merker som man ikke allerede har i Halden og beskriver stilen som nordisk rødd.
– Jeg syns det er kjedelig hvis alle skal tilby det samme utvalget så målet mitt er å være et supplement til det som allerede finnes i Halden. Det er morsomt å kunne tilby noe nytt!

IMG_3044

Pernille er glad i plagg som kan brukes til flere forskjellige anledninger og håper kundene finner inspirasjon til å mikse plagg.
– Jeg liker at man kan kle et plagg opp eller ned ettersom hva man skal. Den samme blusen kan for eksempel passe like godt i et selskap som i et jobbmøte, forklarer hun.
Klesmerkene hun har tatt inn er Selected femme, Bianco Jeans, YaYa, Summum, Farmhouse Design, Copenhagen Lux og Rockandblue. I tillegg har hun et spennende utvalg av belter, hårstrikker, spenner og skjerf.
Siden hun er en frittstående butikk uten kjedekrav kan hun selv velge ut hvilke merker hun syns passer inn og tilpasse det til haldensernes ønsker og behov.


Halden har alltid hatt mange interiørbutikker så alt tyder på at haldenserne er glade i å pynte opp hjemme. Pernille håper haldenserne og hyttefolket lar seg inspirere av butikken hennes.
Hun har tatt utgangspunkt i den nordiske tøffe stilen og enkel stil når hun har valgt ut sine interiørmerker. I hyllene finner vi blant annet pyntegjenstander, skåler, knagger, servietter og kort.
– Jeg har valgt ut Serax, Muubs, Watt og Veke, IB Laursen, Cooee, House Doctor og Edelweiss som leverandører, forteller Pernille.
De siste eskene med varer fra Muubs er på vei og hun forteller engasjert om hvor tøffe vasene er. Kundene som tar turen til Zofie kommer til å få tips og triks fra Pernille og hun deler mer enn gjerne av sin kunnskap om produktene.
– Prosessen med å velge ut hva jeg skal selge i butikken har vært utrolig spennende.

Hun er naturlig nok spent på hvordan det blir å drive butikk, men det er ingen tvil om at hun gleder seg.
– Det skal bli godt å komme i gang!

1. mars åpner hun på sydsiden og du kan følge facebooksiden hennes her og instagram her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer