The Boogietraps rocker Bryggerhuset

Halden har alltid hatt overskuddsmusikere som deler sitt talent mellom flere sjangere og band. Det får vi igjen et bevis på når The Boogietraps stiller opp på Bryggerhuset 13.juli.

Det blir rock’n’roll a’la Halden punk når Nils Tempo tar opp gitaren til Magnum sin vokal. Grunnkompet står Ulf Rasken på bass og Olle Hov på trommer for.

Flere av medlemmene spilte også i Basement Brats som spilte rockete pop. De startet allerede i 1990 og ble etter hvert større i mellomeuropa enn i Norge. De turnerte i Tyskland, Belgia, Frankrike og Spania, ga ut singler i Europa og USA og kom med på mange av 90-tallets samleplater rundt om i verden.
Andre band er The Twang-O-Matics (som stiller for H2H med sin instrumentalmusikk til høsten), Caroline & the Treats, The Nuggets, Howlin’ Mama og Onkel Tuka.

Etter debutkonsert i Påskerock på Feelgood i 2014 har The Boogietraps spilt på mange scener. I sommer står flere festivaljobber på programmet, samtidig som de kommer hjem til Halden. Kom og opplev dette energiske livebandet på Bryggerhuset samtidig som du støtter H2H sine prosjekter i Romania.

Konserten er 13.juli kl. 20 på Bryggerhuset.

Artikkelen er skrevet av H2H v/ Terje Vidar Høvik. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer