Fem tips til helgen

Etter en smekkfull kulturkalender i juni roer det seg litt i kulturlivet i Halden i juli. Men heldigvis går kvalitet foran kvantitet, så det er likevel veldig gode tips vi bringer deg denne helgen også! 

Konsert i Bakgården
De spilte sammen for 35 år siden, og fredag kveld gjør de det igjen. Per-Morten Nilsen og Torfinn Johansen inviterer til konsert på Bakgården Restaurant, og frister med et fargerikt repertoar med egne låter og coverlåter.

Konsert på Bryggerhuset 
Fredag kveld kommer Magnus Berg med band til Bryggerhuset. De slapp sin forrige plate, ”Cut me loose”, i 2014 og er nå i studio og spiller inn ny. I følge arrangøren gleder de seg  ”vilt til å eksplodere musikalsk på scenen i Halden!”.

13323273_1417625758263146_404331233787617981_o

Konsert i Sponvika 
Sommeren i vika er koselig i seg selv, og mange vil kanskje si at den blir enda mer koselig når Benny Borg tar turen. Fredag kveld spiller han på Sponvika Vertshus. Det blir nok både allsangfaktor og gode muligheter til å ta frem gamle sanger fra hukommelsen.

Sommerutstilling på Rød 
På Galleri Rød er det Sommerutstilling. Odd Sæthre stiller ut sine malerier, og utstillingen varer frem til 7.august.

Turist i egen by 
Frister det å være turist i egen by, kan Østfoldmuseene tilby omvisninger både på Fredriksten festning og Rød Herregård.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer