Syv tips til Halden-helgen

Denne helgen skjer det noe for de fleste i Halden, enten du liker svette folk på sykkel, musikk i ulike varianter eller gamle biler. 
Her er våre tips til hva du kan se og gjøre! 

Grenserittet
Helgens store begivenhet for alle sykkelfrelste er utvilsomt Grenserittet. Her er det aktiviteter både fredag og lørdag. Skal du sykle antar vi at du vet hva du skal gjøre og hvor du skal. Vil du være tilskuer, anbefaler vi deg å være tidlig ute og ta hensyn til både syklister og publikummere langs løypa. Det blir nok uansett en innholdsrik helg for mange på to hjul!

Malin og Carl i Sponvika
Malin og Carl spiller på Sponvika Vertshus fredag kveld. Vertshuset har hatt flere konserter med stinn brakke tidligere i sommer, og det ryktes om god stemning med mye trivelige folk.

Quiz på Bryggerhuset
Vil du starte helgen med å trimme topplokket litt anbefaler vi deg å ta en tur på Bryggerhuset fredag kveld. David Aleksandersen har forberedt en quiz som sikkert utfordrer og engasjerer.

Frode og Magne
Det har blitt en hyggelig sommertradisjon med musikk på bryggekanten hos Brygga Mat- og Vinhus. Denne helgen er det Frode og Magne som sørger for underholdningen.

Frimarked på Torget
Lørdag blir det Frimarked på Torget fra kl. 10 til kl. 14. Det er ca. ti forskjellige utstillere som har med seg smått og stort.  Kanskje du finner noe du har lett skikkelig lenge etter.

Folkemusikk
Lørdag kveld blir det folkemusikk med Laura Cortese & The Dance Cards på Bryggerhuset. Ut i fra videoene vi finner av bandet på youtube kan man regne med en hyggelig lørdagskveld med skikkelig liv!

Bilutstilling
Søndag inviterer Volvo PV Klubben Norge til bilutstilling på Fredriksten festning. Publikum inviteres til å kikke på bilene og bli med å stemme frem Publikumsfavoritten.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer