Quiz og folkemusikk

Fredag 31. juli kommer David Aleksandersen tilbake til Bryggerhuset for å holde sin månedlige quiz. Da blir det musikk- og allmennkunnskapsspørsmål, i lettere og vanskeligere form! Noe for enhver. Forrige gang var det fullt hus og god stemning.

1.august opptrer Laura Cortese & the Dance Cards på Bryggerhuset. Da blir det felespill og sang fra scenen. De spiller amerikansk folkemusikk, og det blir absolutt liv når jentene setter i gang.  Denne kvelden blir det både raske danselåter og rørende ballader. De setter sitt eget preg på sjangere som bluegrass, keltisk musikk og country.
Disse jentene er alle anerkjent innen hvert sitt felt, og har med dette bandet virkelig funnet tonen sammen.

Laura Cortese har en rekke album bak seg og har en klar visjon for dette bandet: dristig og elegant, lyrisk og dansbart.
The Dance Cards består av: Jenna Moynihan, som har profilert seg som en av de aller beste freestyle-fiolinistene på den amerikanske folkemusikkscenen. Valerie Thompson begynte med å spille cello innen den klassiske sjangeren, men har siden gjort mye forskjellig som blant annet å være med på noe av musikken til TV-serien «Gossip Girl». Natalie Bohrn har spilt bassist i mange forskjellige sammenhenger, blant annet i bandet Fish & Bird. Hun synger også i bandet Slow Spirit.

Kommentarer

kommentarer