Haldens surfpoppere med EP i havn!

Huma Luma slipper sin debut-EP den 19. september. 

Foto toppbilde: Mariann Grønsberg

Relativt nyfødte siden 1. april, har gjengen i Huma Luma allerede rukket over en overraskende lang rekke av spillejobber, til stor begeistring fra publikum og flerfoldige lovord fra musikkanmelderne. Det lukter av suksess, og mye tilsier at Huma Luma vil sette Halden enda tydeligere på pop-kartet dersom alt går som det bør.

Huma Luma er: Karoline Stenberg Henriksen, Levi André Sandberg, Ole Anders Amundsen og Thor Andreas Holberg Murtnes.

Karoline var godt i gang med sine egne låter og tekster, da hun fikk forespørsel om å spille på en fest tidlig sist vår.
– Det er liksom begrensa hvor mye trøkk du kan levere med kun vokal og gitar, så det ble klart for meg at jeg burde skaffe et band i ryggen, sier Karoline til kandusi.no. Karoline med band leverte varene, og den nye formasjonen var et faktum.
Fram til nå er det Karoline som har stått for låtsnekringa, men vi tar sikte på å utforme materialet mer sammen i fremtiden. Nå har det vært så hektisk siden oppstarten, at vi ikke har hatt tid til å fordype oss i det. Og det har jammen gått kast i kast med spillejobber, festivaljobber og innspilling av EP.
– Jeg må skyte inn at vi også har hatt en god dose flaks, tillegger Thor Andreas. Vi har et nettverk av folk i bransjen som har likt det vi gjør, og som har pusha oss videre. Nå står flere jobber for døra, så den nye bandvogna skal få kjørt seg.

Ute på torvet kan undertegnede se en hvit Chevrolet Van, som snart skal pimpes opp i sann Surfpop-stil. Som seg hør og bør.

humakonsert2

 

Neste gig på plakaten nå er på John Dee den 8 august. Det føles godt å kunne introdusere bandet i Tigerstaden, naturligvis.
– Vi har en helt egen kjemi, og stortrives sammen på scenen. Og vi har en forkjærlighet til festivaljobbene – det er noe med stemninga, sier Murtnes.
Debut-EP’en er produsert og mikset av Simen Følstad Nilsen, og venter nå bare på å havne på digitale plattformer for salg og streaming.
Det er mulig at vi trykker opp noen fysiske eksemplarer også, røper Karoline. Uansett – vi må alle vente til den 19. september før vi får gleden av å høre resultatet av innspillingen.

Før den tid, har du muligheten til å få med deg bandet live. Høyvik-festivalen i Sandefjord 31. juli og John Dee, Oslo den 8. august, er de første i rekka.

Kommentarer

kommentarer