Stemning på Bryggerhuset

Stemning laget stemning for et folksomt Bryggerhus fredag kveld.

Det var det årsgamle haldenbandet Stemning som skulle besørge fredagsunderholdningen på Bryggerhuset denne helgen, og det gjorde de til gagns. Stemning er Therese Leet Vist på vokal, Eivind Mebust på gitar og Silje Kathinka Erichsen på tangenter. Mange haldensere hadde møtt opp for å høre et av Haldens nyeste band i går, og bandet hadde med seg publikum fra første låt.

Stemning hadde med seg publikummet fra første låt fredag kveld. Fra venstre: Eivind Mebust, Therese Leet Vist og lånebassist Lars Martin Torp. Foto: Jan Rongen.

Cover med trøkk

Stemning bød på cover med trøkk på fredagens konsert, og trøkket ble løftet enda et hakk når Vidar Eilertsen og Lars Martin Torp kom inn på henholdsvis trommer og bass. Stemning er jo i utgangspunktet et akustisk band, men for anledningen hadde bandet invitert Eilertsen og Torp til å backe på noen av låtene.

Pianist i Stemning, Silje Kathinka Erichsen, briljerte på tangenter på gårsdagens konsert. Foto: Jan Rongen.

Stemning spiller cover med egne arrangementer, og det funker! Responsen fra publikum er en god målestokk, det var høy stemning og tendenser mot allsang under flere av låtene. En variert setliste sørget for å holde publikums oppmerksomhet gjennom konserten, variasjonen i låtvalget og vekslingen mellom et akustisk lydbilde og trommer/bass funker også godt. Bandet bød blant annet på egenarrangerte Michael Jackson-medleyer, Tori Amos, James Bay og Coldplay. Emmylou av First Aid Kit var en av de bedre akustiske låtene på setlista. Tori Amos-versjonen av Smells like teen spirit var også en av de akustiske låtene som gjorde spesielt inntrykk på publikum.

Neste mulighet til å oppleve Stemning live i Halden blir på veldedighetskonserten for SOS-barnebyer i Immanuels kirke 18. mars.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer