Spiller skjebnekamp torsdag kveld

Halden Håndballforenings damelag spiller en viktig kamp i kveld. Skal de rykke opp til femte divisjon må de vinne over Tveter 2 i morgen.

Damelaget til Halden Håndballforening har nå tre kamper igjen av sin serie i 6.divisjon. To av kampene er mot to av lagene som ligger i toppen av tabellen sammen med Halden. I kveld spilles det en viktig kamp mot serieleder Tveter 2. De ligger ett poeng foran Halden på tabellen, men med en kamp mindre spilt.

For at opprykket til 5.divisjon skal bli en realitet så er en seier over Tveter 2 i kveld viktig. Selv om Haldens første møte med Tveter 2 ble en smertelig erfaring som første kamp i sesongen med bare 1 trening i beina, så kjenner Halden-damene seg mye mer rustet i forkant av returoppgjøret.

I den første seriekampen var det en haldengjeng som gikk på banen med kun én trening i bena sammen, de hadde aldri spilt en håndballkamp sammen og flere av dem hadde ikke tatt i en håndball på flere år. Gjennom sesongen har både samspillet og kondisjonen blitt betraktelig bedre, så det er ingen umulighet å vinne over Tveter 2 i returoppgjøret.

For å være helt sikker på at det blir opprykk til 5.divisjon så må det bli seire i de 2 siste kampene som står igjen også. Og i den siste seriekampen mot Larkollen 18.mars i Hjortsberghallen bør det minst bli uavgjort for ikke å være avhengig av hvordan andre kamper i serien går.

Så det er bare å møte opp i Hjortsberghallen i kveld klokken 20:45 og se Halden-damene ta enda et steg nærmere opprykk til 5.divisjon etter deres første sesong i 6.divisjon.

Tekst: Vibeke Røstengen

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer