Slippkonsert på Bryggerhuset

Luke Elliot har holdt til i Halden de siste årene. Nå kommer han med nytt album: «Dressed for the Occassion», og holder slippkonsert på Bryggerhuset lørdag 26. september.

Luke Elliot kom som et særdeles friskt pust inn på den norske musikkscenen høsten 2014 med flere sagnomsuste konserter. Han fikk et raskt voksende publikum etter at konsertene ble rost opp i skyene, og publikum, presse og bransje fikk øynene opp for denne ekstremt talentfulle mannen fra USA.

Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits. Et talent som har tatt alle sine tilskuere og lyttere med storm siden han slo ned som en bombe i den norske musikkscenen for ett år siden.

Med utgangspunkt i Norge er Luke Elliot med opprinnelse fra New Jersey spådd å erobre verden av samtlige som har fått oppleve den helstøpte artisten. Luke Elliot er hel ved. Strømmetjenesten Tidal har bragt ham opp under «Tidal Rising», Knut Schreiner har rost mannen i skyene etter at Luke gav han WOW-opplevelsen live og det norske publikum har tatt varmt imot amerikaneren som fort har blitt en favoritt hos de fleste. Han har spilt flere konserter her til lands den siste tiden, deriblant to dager under Norwegian Wood 2015, og er nå klar til å slippe albumet

«Dressed for the Occassion». Produsent av albumet er selveste John Agnello som blant annet har jobbet med Sonic Youth, Dinosaur Jr., Patti Smith, Kurt Vile, The War On Drugs og Madrugada.

Med seg på denne konserten har han et knippe unge musikere delvis basert i Trondheim.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset. 

 

Kommentarer

kommentarer