Ni tips til helgen

Denne helgen er det mange forskjellige arrangementer i Halden. Spennvidden er stor, og det er noe for både små og store. Nyt helgen! 

Strenger og Skrot
Fredag inntar Geir Sundstøl og Erland Dahlen Brygga Kultursal. Det er få billetter igjen, så hvis du vil oppleve duoen bør du bestille billetter raskt.

Quiz på Bryggerhuset
Tradisjonen tro inviterer Bryggerhuset og David Aleksandersen til quiz den siste fredagen i måneden. Velkommen til hjernetrim innen musikk- og allmennkunnskap.

Høstmarked på Rød 
Lørdag og søndag arrangerer Herregårdskafeen Høstmarked på Rød.
Det frister med et bredt utvalg av produkter, blant annet puter, dynetrekk, smykker, snurrepiperier, italienske pølser, honning og ansiktsmaling.

Lucky Lips
Lørdag kveld blir det konsert med Lucky Lips på Siste reis. Det blir helt sikkert en fin og intim opplevelse.

Beat for beat
På Herregårdskafeen kan du delta med den stemmen du har i lørdagens musikkquiz. Frode og Magne fra ”Mood” leder arrangementet, og lover at det er lav terskel for å delta.

Luke Elliot 
Luke Elliot gir ut plate så lørdag kveld er det duket for slippkonsert på Bryggerhuset. Han beskrives som  ”et rått rock’n roll talent” og det lover godt for konsertpublikummet i Halden.

Ørsjødilten
Idd Sportsklubb arrangerer søndag Ørsjødilten. Det er et mosjonsløp rundt Ørsjøen på 21 km. Vi ønsker alle deltagere lykke til!

Tur til Budalsvika 
Søndag arrangerer TFL tur til Budalsvika. Det er en tur for dem som ønsker en skikkelig langtur og en for dem som vil gå en kortere tur. Vi ønsker uansett alle sammen god tur!

Forfattermøte i festningen
Hos Den Gamle Kommandant blir det møte med forfatteren Lisa Aisato på søndag. Hun skal lese fra  ”En fisk til Luna” som passer fint for barn i alderen 4-10 år.

Kommentarer

kommentarer