Skal markere innsatsen Claes Neeb gjorde for H2H

Onsdag 22. februar kommer den svenske gitaristen Emil Ernebro til Halden. Anledningen er en støttekonsert der alle inntektene skal gå til H2Hs arbeid.

Emil Ernebro er i kategorien ”fingerspill-spesialist”. Han har studert på Musicians Institute i Los Angles og var en av de som medvirket på Claes Neeb sin skive, Active Hands.
Skiva er bakgrunnen for at H2H ønsker å markere innsatsen han gjorde for organisasjonen.
– Active Hands ble den siste cd’en Claes Neeb rakk å gi ut før sin død i 2013. På denne samlet han innspillinger med noen av verdens beste gitarister. På initiativ fra Neeb spilte de inn versjoner av musikk han hadde skrevet.

Gjennom sin musikk ble han kjent og fikk venner blant gitarister over hele verden, forteller Tom Andreassen i H2H.
– Flere av gitaristene som medvirket på plata har ytret ønske om å gjøre konserter for H2H. Det svenske fingerspill-talentet Emil Ernebro blir den første av artistene på plata som kommer til Halden.

Det sies at i de rette hender kan en gitar høres ut som et miniorkester. Det er beskrivende for spillestilen til Emil Ernebro.
– I løpet av en konsert med Emil får man bli med på en fantastisk musikkreise i gitarens verden. Det blir gitarspill i ulike stiler fra jazz, blues og country til vakre gitararrangementer og ballader.

H2H er en aktiv organisasjon med mange prosjekter. Inntektene fra onsdagens konsert skal gå til arbeid blant barn og unge i Romania.

Les mer om konserten her.

Annonse
Skjermbilde 2017-02-09 kl. 17.41.47

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer