Skal inspirere haldenserne

Mandag kveld inviterer kunstneren Björg Thorhallsdottir og sangerinnen Therese Ulvan til inspirasjonskveld i Brygga Kultursal.
Foto: Björg Thorallsdottir 

 Björg Thorhallsdottir er en godt etablert kunstner med bred erfaring. Hun har utsmykket flere kirker, hun jobber med etsninger og malerier og hun har designet smykker. Hun har designet kopper for Porsgrund Porselen og cavaglass som munnblåses ved Hadeland glassverk. Men det hun gjør mest er å illustrere bøker og tidsskrifter.  I 2015 ga hun ut sin egen bok – ”Veien til lykke”. Boken gikk rett inn på bestselgerlisten.
– Boken er min egen livsfilosofi og mine verktøy for å kunne våkne hver dag og tenke ”I dag er min beste dag!”, skriver hun på sin hjemmeside.
I foredragene sine snakker hun mye om lykke, mot, sorg og livsglede.

Samarbeidet med Therese Ulvan oppsto ifølge arrangøren da Björg kjente at musikken til Therese fortsatte der ordene hennes stoppet.
Therese har en allsidig bakgrunn med oppvekst i Sør-Trøndelag og mange år i Los Angles. Hun har gitt ut flere album. Hun har også holdt flere foredrag med tittelen «Du er god nok», så avstanden mellom hennes budskap og det Björg snakker om er kort.
Arrangøren lover en fin kveld i kultursalen på mandag.
– De ønsker velkommen til en kveld full av energi, latter, glede, ettertanke og påfyll i hverdagen. En kveld som nærer alle sanser.

Billetter til Inspirasjonskvelden kan kjøpes her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer