På søndag kommer Lille Blå til Halden

Annonsørinnhold: Søndag 30. oktober kommer Lille Blå og Spilledåsen til SuperSøndag i gågata.

SuperSøndag går sin vante gang gjennom høsten og førstkommende søndag er det duket for besøk av Lille Blå i Storgata 16.
Men hvem er Lille Blå?
Lille Blå var en serie på Barne -TV på NRK i 1983. Samtidig som serien gikk på skjermen reiste Teateret landet rundt med ”live-fremføring” av forestillingene. Alle forestillingene ble etter hvert tatt av plakaten med unntak av Lille Blå og Bløtkaka. I 2007 ble Lille Blå og Spissedåsen tatt opp igjen og disse to forestillingene har senere utgjort kjernen i Dårekisten Teater sitt repertoar. På søndag kommer de til Halden.

– Lille Blå er et underfundig lite skogtroll. Knall blå fra nesetipp til halestuss, men for øvrig helt lik deg og meg, forteller Malin Østli Langseth i SuperSøndag.
– I forestillingen på søndag får Lille Blå sin nabo og venn, hunden Voff, et spennende brev. Postbudet er underveis med en pakke. Innholdet er ukjent så fantasien får fritt spillerom. Men enda viktigere enn pakkens innhold er avsenderens identitet og når den blir kjent snus livet i den lille skogen fullstendig på hodet.

Malin lover en forestilling som er full av frodige forviklinger.
– Først og fremst opplever vi hvor viktig det er å ha venner.

Tradisjonen tro blir det kreativt verksted for barna etter forestillingen.
– Etterpå lager vi dorull-dukker à la det de gjør på Lillepri på NrkSuper. Jeg har samlet doruller i lang tid så det skal være nok til alle!

Lille Blå og Spilledåsen spilles søndag 30.oktober kl. 13.
Billetter kan kjøpes her.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Supersøndag.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer