Skal du se Landegrensen?

Lørdag morgen arrangeres Landegrensen, og hundrevis av syklister skal ut på tur i både Norge og Sverige. Starten går midt på den gamle Svinesundbroen, og målgang er på Remmen. Det er to løyper, en på 90 km og en på 150 km.  
Har du lyst til å se på sykkelrittet,  får du fem gode tips av oss til hvor du bør stå. 

Ende 
Syklistene har nå syklet drøye 6 mil, og selv om det er tidlig i løpet enda vil nok mange merke veien ned til Berby og opp til Ende godt i beina.

Bullaren (Gjelder kun 150 km-løypen)
Her anbefales det å stå ved krysset i Bullaren. Da har man også muligheten til å kjøre “tilbake” og se syklistene på nytt på Søtholmen. Hvis du velger å gjøre det, anbefaler vi selvfølgelig å ta hensyn til syklistene langs veien.

Prestebakke (Gjelder kun 150 km-løypen)
Syklistene kommer tilbake til Norge igjen via Kornsjø, og derfra er det mange lange strekker til Prestebakke. På Prestebakke er det fint å stå ved skolen, syklistene får god fart ned bakken så pass på.

Søtholmen
Søtholmen er lett tilgjengelig fra både rv 22 og Aspedammen-veien. Her får syklistene god fart nedover den lange bakken, og det kan bli heftig å se dem i svingen inn på rv 22. Vi anbefaler å holde god avstand til veibanen når du står å ser på.

Øberg
Syklistene nærmer seg mål, og det blir nok både muligheter for å se lagene i godt tempo og slitne syklister som kommer ganske så alene her. Vi anbefaler å stå et sted på Iddesletta før Øberg, da har du både god oversikt og får se godt hvordan lagdeltagerne samarbeider for å holde tempo oppe.

Vi håper det frister å ta turen ut for å se på Landegrensen i  morgen – god tur!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer