Ett pass, mange opplevelser

Lørdag 6.juni braker det løs med Fredriksten Musikkfestuke. En hel uke med forskjellige forestillinger, konserter og kulturarrangementer. Koordinator for musikkfestuka, Else Marie Andersen Guldahl, gleder seg stort og håper haldenserne lar seg begeistre.
Foto toppbilde: Thomas Andersen

Festivalpass
Lørdagen starter musikkfestuken med vandreteater på Fredriksten og fyrverkerikonsert på Torget med Det Norske Blåseensemble. Deretter går det slag i slag med ulike forestillinger hver eneste dag.
– Det er mange innslag å holde styr på, så vi har gjort det enkelt for publikum. Kjøp festivalpass og få tilgang til alle forestillingene på programmet, forteller Andersen Guldahl. Det er et unntak for Festivalpasset, og det er at det ikke gjelder på operaforestillingen Tosca.

Grand-parade-1-web--570x379
Foto: Maria Baranova

Opplevelser utenom det vanlige
En av opplevelsene på Fredriksten Musikkfestuke er Saturn III på Overkongen på Fredriksten. Der inviteres du til å ta noen kikkerter i bruk, og hva du får se varierer i landskapet.
– Kikkerten leder blikket ditt til forskjellige tablåer, til isolerte figurer på gaten, på fjellet, i hager, langt vekk, forteller Andersen Guldahl begeistret. Denne muligheten inngår som en del av Festivalpasset.

En annen forestilling du kan få se som en del av Festivalpasset er The Grand Parade (of the 20th century) på Brygga Kultursal med Double Edge Theater. Det beskrives som en “spektakulær forestilling som tar publikum med på en tour de force gjennom et visuelt landskap inspirert av Marc Chagalls kaleidoskopiske billedverden.”
– Dette blir en fantastisk blanding av sirkus, dans, musikk og teater. Gruppen har allerede bodd på Fredriksten i noen uker og forberedt seg til forestillingen, sier Andersen Guldahl.
Hun avslutter med en oppfordring til haldenserne;
Sjekk programmet for Fredriksten Musikkfestuke, blink ut det du ønsker å oppleve og bruk muligheten til å få mange flotte opplevelser til en hyggelig pris gjennom festivalpasset!

Programmet til Fredriksten Musikkfestuke ligger her og festivalpass kan kjøpes her.

Kommentarer

kommentarer