Ny deleier – nye muligheter?

For noen dager siden kom nyheten om at Sektor Gruppen blir kjøpt opp av Citycon, og for Halden Storsenter betyr det nye deleiere. Senteret på nordsiden har gått en stund i motbakke, nå ser senterleder Daniella Mossberg lys i tunnelen med flere nye konsepter.

Sektor Gruppen blir en del av porteføljen til Citycon som etter kjøpet nå består av 55 kjøpesenter.
Sektor Gruppen har forvaltet senteret, og eier 20 %. Resten eies av sveitsiske Partners Group.
– Citycon tenker likt som det vi har gjort når det kommer til utviklingen av kjøpesenteret, vi ønsker å skape markedsplasser som bidrar til levende samfunn. Den nyåpnede pizzarestauranten, American Pizza & Dessert, og planene vi har for underetasjen er gode eksempler på det, forteller Mossberg.

rest2_billboard

Det har versert mange rykter i byen om hva som er fremtiden for Halden Storsenter. Noen har snakket om flere butikker, andre har snakket om leiligheter. Fakta i dag er at senteret har 16 butikker, i tillegg til et spisested.
– Hansen & Dysvik jobber med å finne en driftig driver til butikken de skal åpne hos oss. I tillegg er det et konsept innen ”hus og hjem” som kommer på plass før sommeren. Utover det er det planene for underetasjen med blant annet bowling som vi jobber med, sier senterlederen.
Hun er svært glad for lekeparken som oppgraderes i Busterudparken, og presiserer at det er viktig med slike tilbud i senterets nærområde.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer