Sjokk Rock er åpen

Den ultimate julegaven får du i byens charmiga (og eneste) platesjappe! Her finner du både nypressa og brukt vinyl, pluss CDer, bøker, merch og utstyr med mer.

Du vet vel at Sjappa med sjel har fått en nabo? Alle rockebyer med respekt for seg sjøl må ha en platesjappe, og og folket bak Sjokk Rock har sørga for at Halden har æren i behold på det feltet. Nå er Sjokk Rock åpen hver dag frem til jul mellom 14 og 20.

– Dette er en god gammaldags independent platebutikk, forteller Martin Fredheim. Vi selger både nytt og brukt, pluss litt forskjellig kopper og T-skjorter og så videre. Og bøker. Planen er å få inn litt mer merch etterhvert også.

Martin eier sjappa sammen med Ronny Lauritzen og Tove Johansen. Konseptet utvider seg stadig, nå har butikken begynt å ta inn diverse musikkutstyr i tillegg til plater og CD-er. Her kan du få kjøpt gitarer, plektere, gitarstrenger, trommestikker og så videre.

Det pusses opp og utvides på Sjokk Rock om dagen. Hva og hvordan resultatet blir får vi først vite utpå nyåret en gang.

– Det kommer noe gøy, sier Martin kryptisk, la oss nøye oss med å si det enn så lenge.

En av de faste kundene er sjokkert over utvalget på Sjokkrock.
Tuka-merch!

I tillegg til butikkdriften er Martin og Ronnys nye label Lydmur i vekst. Planen er å gi ut musikk i økende grad. Per i dag er platesjappe og label en bigeskjeft, Martin og Ronny driver nemlig et murefirma på dagtid.

– Vi driver med lyd og mur, så Lydmur ble et naturlig navn på det plateselskapet, sier Martin.

Singelhylla har selvfølgelig en Halden-avdeling.

Er ikke noe å lure på det vel? Sjokkrock er åpen også i dag søndag. Og så hver dag før jul da, mellom 14 og 20. I Blokkhusgata 5, ved siden av Siste Reis.

Her finner du Sjokk Rock på Facebook!

 

Kommentarer

kommentarer