Satser på ting som gjør ham glad

Dag Brandth koste seg stort som radiovert i Radio Prime Halden, men overgangen til P5 ble for stor. Nå tar han fart, etablerer eget selskap og gir seg selv et år til å se hva han kan få til.

Det er ikke mange ukene siden flyttelasset til  Radio Prime gikk fra Langbrygga i Halden til nabobyen Sarpsborg. De siste årene har Dag Brandth vært en kjent og kjær radiostemme for haldenserne, og han forteller at han likte godt å lage det han beskriver som ”levende radio”.
– Det var gøy å få møte så mange spennende mennesker, lage impulsive intervjuer, komme tett på haldenserne og formidle alt som skjer i byen. Konseptet med P5 er litt annerledes, og jeg skjønte fort at det ikke passet meg så godt. Derfor har jeg nå gjort som jeg har drømt om lenge.  Det er på tide å ta fart og starte for meg selv, forteller han.
Planer mangler det ikke på. I disse dager spiller han  ”Taube på Fredriksten” sammen med Frank Skovrand. Om få dager starter innspurten på prøvene til forestillingen «Sommerdrømmen” på Brottet på Hvaler. Der spiller han blant annet sammen med Nils Vogt.

Dag innrømmer gjerne at han er et ja-menneske med alt det innebærer på både godt og vondt.
– Nå har jeg lyst til å gjøre noe som gjør meg godt, min jobb fremover nå blir meg selv. Jeg vil ha det gøy, bli inspirert og trives med hverdagen, sier han entusiastisk. Reiseplaner har han også, om en stund skal han og samboeren ut på en lengre tur til flere verdensdeler. Det mangler verken ideer, engasjement eller pågangsmot.

Mange forbinder ham naturlig nok med musikken, og det er noe han ønsker å bruke mer tid på fremover.
– Musikken skal få spille en enda større rolle i livet mitt nå som jeg kan styre tiden min mer selv. Jeg er ofte i studio.  Det hadde vært gøy å få med et band og gjort noe mer ut av dette igjen nå, avslutter Dag Brandth.

Kommentarer

kommentarer