Kanonrock for barna

Fredag 10. og lørdag 11.juli blir det Kanonrock på Fredriksten festning. Lørdagen blir det gjort ekstra stas på barna med egne aktiviteter.
Foto toppbilde: Johannes Granseth

Julie Iversen er ansvarlig for barneaktivitetene på Kanonrock, og gleder seg til en dag med mye lek og moro.
– Festivalområdet åpner kl. 12 på lørdag, og da åpner også barneaktivitetene. Barna kan for eksempel være med på buttonsverksted, teste rockering eller la kreativiteten få utløp i tegnekonkurransen vår, forteller hun. Ingen festival for barna uten skattejakt, så det er naturligvis på plass på festningen også.
– Alle barn inviteres med på skattejakt sammen med Kaptein Rock. De spiller fra ca. kl. 13.00, så da håper vi at mange kommer.

10489953_735594549833757_3911067869302344136_n
Foto: Johannes Granseth 

Ca. kl. 13.00 åpner Barnebar’n, det var en stor suksess på fjorårets festival.
Festivalteltet heter “Den Hvite Dame”, og der spiller det norgeskjente bandet “Meg og kammeraten min” for barna fra kl. 14.00. De har låter som “Sokken min er våt”, “Jenta på månen” og “Det æ’kke bra før det er dårlig”.
– Vi gleder oss til at de skal ha konsert for kanonkidsa. Faktisk tør vi påstå at de passer like godt for voksne som er på festivaldag nummer to, som for den yngste festivalgenerasjonen, forklarer hun.
Oppfordringen er enkel; haldenserne bør ta med seg barna på Kanonrock lørdag 10.juli på Fredriksten festning. Barn under 13 år kommer gratis inn sammen med en voksen.

Her kan du lese mer om Kanonrock, og vi anbefaler selvfølgelig også å følge dem på facebook.

Kommentarer

kommentarer