Romjulsoversikt

Her kan du få en oversikt over åpningstidene for bibliotek, kino og diverse møteplasser i jula.

Ungdomsklubbene Domino og Rockehuset har stengt gjennom jula, og det har også Ungdomsklubben på stasjonen. Sistnevnte har imidlertid én aktivitet på trappene i jula:  Trine tar med seg ungdommene på filmkveld på Ungdomssamfundet tredje juledag.

Ungdomssamfundet holder åpent første og andre juledag fra 14-20 og tredje juledag fra 12-18. På tredje juledag blir det altså filmkveld  – med mat – på Ungdomssamfundet fra 15-18.

Rivjernet Mikaela er på plass for ungdommene på Ungdomssamfundet i romjula. Det knytter seg noe usikkerhet til om hun vil ha på seg reinsdyrlua i romjula.

Kafé Møtestedet holder de det i gang gjennom hele jula, med unntak av noen få dager. Her vil Trond og Bodil servere grøt, saft og kaffe på julaften mellom 10 og 14. Første juledag har de stengt, men ellers har de tett program i romjula.

-Vi gleder oss veldig til juleprogrammet i kaféen, forteller Trond Henriksen, og vi må få med at Iris leser dikt hver dag også. Det kom ikke med i programmet!

Les hele programmet her.

Frivilligsentralen inviterer til juleselskap på Halden Club på julaften, men etter det tar Wenche og de andre frivillige seg en velfortjent ferie frem til 10.januar. Det grønne hus tar seg også en velfortjent juleferie. God jul!

Halden bibliotek har de åpent lille julaften fra 11 -15, og så åpner de dørene igjen den 27.12, altså tredje juledag. Hvis du vil låne bøker i romjula kan du komme 27, 28, og 29 mellom 10 og 15. Lørdag 30. har de stengt. Aremark bibliotek har stengt hele jula.

Halden kino har de stengt julaften og nyttårsaften, men ellers er det full rulle hele jula. I jula kan du se barneanimasjonsfilmen Ferdinand, actiondramaet Den 12. Mann, samt at Star Wars Episode VIII fortsetter å gå. I tillegg blir det førpremiere på familiefilmen Jumanji – Welcome to the jungle på første juledag. I Jumanji finner fire ungdommer et gammelt videospill i en kjeller, og når de tester det ut blir de transportert rett inn i handlingen – som er et høyst farlig jungeleventyr.

Har du ingen å feire nyttårsaften med i år? Da kan du dra på Nyttårsfest på Halden Røde Kors! Ingen påmelding påkrevd. Her kan du få varm mat, kaffe og hyggelig selskap fra klokken 18 – 01.00 på nyttårsaften.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer