Plateslipp for Lucky Malice

Fredag 13. november slipper Haldenbandet Lucky Malice sitt fjerde album; Magnetic!

Lucky Malice er Hanna Fauske (bass/vokal), Karine Brække (trommer/vokal) og Linda Haug (gitar/vokal). Lucky Malice har levert fengende, flerstemt pop i rå og upolert pønkrockdrakt siden 2004. Trioen har reist Europa rundt og besøkt mang en undergrunnsperle, og live kan man forvente en eksplosjon av energi og livsglede. Bandet har base i Halden.

I dag, fredag 13. november 2020 slipper de altså sitt fjerde album, Magnetic. Dette er en plate som handler om det i livet som har en magnetisk kraft – felles engasjement, rus, indre demoner, lidenskap og kjærlighet.

Hør hør hør!

Fra denne fredagen den trettende av kan du høre på skiva på Bandcamp, Youtube, Spotify eller hvor du enn liker å høre på digitale lydspor. Rett rundt hjørnet kommer også noen kasser med rykende ferske vinyler fra trøkkeri i Tyskland. Det vil være også et begrenset parti fargede vinyler tilgjengelig.

Magnetic ble spilt inn i Aber studio på Berby gård i Halden, mai 2020. Med i studio hadde de Simen Følstad Nilsen, som i tillegg til å trykke på knapper og hjelpe til med produksjonen, har mikset plata. Hans Uhre har mastret. Albumet blir gitt ut på bandets eget label Tonehjulet Kräftpest, fysisk utgivelse i samarbeid med spania-baserte H-records. 

Her finner du Lucky Malice på Facebook…

..og her finner du dem på insta.

Her kan du se musikkvideoen til tittelsporet Magnetic:

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer