Pikekysz på Bryggerhuset

Lørdag 6. juli kommer Ørsta-bandet Pikekysz til Bryggerhuset for å spille sin sjangerkryssende poprock for haldenserne.

Pikekysz består av fire sterke personligheter fra Ørsta på Sunnmøre: Mariann Humberset på vokal, Thomas Vartdal Vinjevoll på gitar, Mathias Fischer Blichfeldt på bass og Nils Dragnes på trommer.

Nils Dragnes:

-Du vet den ene vennen du har, som er der uansett hva? Musikk er den vennen for oss. Vi i Pikekysz er både veldig forskjellige og veldig like. Vi har alle våre musikkvibes som vi slår sammen, og resultatet presenterer vi fra scenen.

Selv mener Pikekysz de høres bedre ut live enn på plate. Sjangermessig passer de kanskje i all hovedsak i poprock-gata, men ikke alle låtene deres passer inn der.

-Vi er ikke som alle andre, sier Nils, og har heller aldri vært det. Publikummet vårt skal føle at de er med på et eventyr. Og på reisen blir de glade, blir med og synge litt, de vil hoppe og sprette, og i neste øyeblikk få litt mageknip. men spiller en musikk som mikser godt inn forskjellige sjangrer, funky rytmer, melodisk vokal, men samtidig melodier fra 90-tallets skatepunk og dagens metalcore.

Hør Pikekysz spille Kings and Queens her: 

I januar ga Pikekysz ut EPen Game Change. EPen tar for seg en tung periode i frontfigur Marianns liv.

-I etterkant kom hun styrket ut av det, forteller Nils, og sammen med bandet tok hun store steg.

I år har Pikekysz planer om å turnere rundt i landet, samtidig som de stadig lager ny musikk.

Hvorfor skal man komme til Bryggerhuset lørdag kveld og høre Pikekysz spille?

-Vi spiller musikk som gjør noe med deg, sier Nils. Gi oss sjansen en kveld, og vi lover at du ikke angrer! Det blir en bra kveld! Bandet leverer et energisk liveshow og tar deg med på en følelsesmessig reise fra scena.

Pikekysz har med seg Tonje Aakre på vokal for anledningen.

​Pikekysz går på scenen på Bryggerhuset klokka 22. Billetter finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer