En reise gjennom 80-tallets hitlåter

Monia Berger tok seg en tur på Brygga kultursal for å se Evenrud & Co i sommershowet Jorda rundt på 80-tallet – igjen: 

Det var høy allsangfaktor og kjempestemning i Brygga kultursal under helgens sommershow Jorda rundt på 80 tallet- igjen. Jubelen satt løst fra første låt og haldenserne sang med for full hals. Slagerne kom på rekke og rad, godt levert av Marianne Pentha, Frode Vassel, May Kristin Kaspersen og Oskar Øiestad.

Reisen gikk fra England til Norge og Sverige. Og når Ole Evenrud entrer scenen er det ingen tvil om at han er en folkekjær artist i Halden, alle reiser seg og synger med.

Ensemblet sang seg innom alle verdens musikalske hjørner. Vi fikk en reise tilbake til ungdomstid med forelskelser, håp,sorger og gleder. Alle 80-tallets største idoler og hits kom på rekke og rad.

Alt fra klassiske pop låter til filmmusikk, svenske slagere, norske hitballader og universale klassikere. Utover kvelden var det nesten mer allsallsang i Brygga kultursal enn på Fredriksten festning!

Jeg vil også trekke frem de fantastisk dyktige musikerne. Det eneste som manglet var litt varierte 80 talls kostymer og scenografi, for å kunne kalle det er show fremfor en konsert.

Alle foto: Charlotte Halvorsen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer