Parton’s Menn til Bryggerhuset

Parton’s Menn 25.august, blir MusikkBad nummer fem, i sin første årgang. Musikkbadene har vært et suksesskonsept, med særdeles velfylte hus.

På scenen denne gang er Bendik Parton (sang, gitar), flankert av Jan Faber Pettersen (sang, gitar) og Magne Skaug (trekkspill, fløyter, kor). Parton debuterte i fjor med soloalbum med egne låter. Samme år var det han som fikk største applaus på to utsolgte Folk i Halden-kvelder på rad i Brygga Kultursal i desember. Snart kommer hans andre soloalbum. Flere av de nye låtene blir framført når trioen debuterer innendørs. Debuten var på Fredrikshald Visefestival på Fredriksten i juni i år. Parton er ellers kjent for musikaler og teater-oppsetninger.

Faber er også en veteran, kjent fra band som Kongelige Ræver, All Blue og Berusalem. Han skriver fine, egne låter.
Magne Skaug, sagnomsust innehaver av Siste Reis Pub og velkjent fra Belfast Express, er en like stor veteran som de to øvrige haldenserne.
-Det blir en kveld med akustisk legning og mye tørrvittighet.

De tre tilhører til de grader Haldens moderne musikkhistorie, og har opplevd utrolig mye.
– Det blir spennende å høre hva trioen røper og har å fortelle mellom låtene. Min rolle blir å temme ikke minst Parton’s trang til å fortelle de mest vanvittige anekdoter, smiler Thorkil H. Lindskog, bademester og initiativtaker for suksesskonseptet MusikkBad i Halden.

MusikkBadet arrangeres torsdag 25.august kl 20.30 på Bryggerhuset.

Artikkelen er skrevet av arrangør.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer