Audition for Østfold Dansekompani for Ungdom

Da er det tid for årets audition i regi av Østfold Dansekompani for Ungdom! 

# AUDITION  

Vi arrangerer audition som en dag med gratis workshops i stilene moderne, jazz og hiphop. Det er fokus på trygghet og danseglede, og at alle som blir med skal gå hjem med en følelse av at dette har vært en morsom dag som gir mersmak! Workshopen er lagt til:

  • DAG:SØNDAG 9. FEBRUAR 
  • TID: 09:00-15:00
  • STED: HALDEN DANSESKOLE

Man møter opp i treningstøy, har med egen mat og drikke, og selvfølgelig med håret oppsatt.

# KRITERIER

Tilbudet er for unge dansere mellom 13-19 år, og er helt GRATIS! Ett av kriteriene for å kunne delta i kompaniet, er at man fortsetter å danse ved sin lokale danseskole. Vi understreker at dette er nødvendig om man skal jobbe utøvende. Man må ha en kropp som tåler litt! Danserne må også prioritere forestillingene til danseskolene fremfor arbeid med ØDU.

#Østfold Dansekompani

Østfold Dansekompani for ungdom er et tilleggstilbud til de som er ekstra interesserte og som ønsker å ta dansen et skritt (eller dansesteg) videre. ØDU skal fungere som en møteplass for de unge dansetalentene som finnes i fylket vårt. Hos oss skal de få møte hverandre og sammen skaffe seg erfaringer.

Østfold dansekompani er et prosjektbasert kompani, hvor de unge får muligheten til å jobbe med profesjonelle dansekunstnere, både lokale, nasjonale og internasjonale. Dette mener vi vil gi dem en erfaring og opplevelse av dansen som de kan dra nytte av også senere.

Juryen består av:

Ellen Røhr-Staff (leder ØDU)
Sara Stang Møller
Sverre Heidenberg
Katja Landström (leder Dansekunst i Østfold)
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer