Ønsker velkommen til Hakkebakkeskogen

Førstkommende helg inntas scenen i Brygga Kultursal av Mikkel Rev, Bakermester Harepus og resten av dyrene i Hakkebakkeskogen. Veslefrikk Kultur- og Teaterverksted håper mange kommer for å bli med inn i dyrenes verden.

Historien om Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen er skrevet av Thorbjørn Egner. Boken kom ut i 1953 og regnes som en klassiker. Veslefrikk Kultur- og Teaterverksted har i flere uker forberedt seg til helgens forestillinger.
– Dette er en herlig forestilling som passer for små og store, for barn og for voksne. Det er humor, spenning og mye sang og musikk, sier regissør og produsenter Monia Berger. Ylva Berger Nyborg er regiassistent.

Veslefrikk Kultur- og Teaterverksted er en aktiv gruppe bestående av 65 talentfulle barn og ungdommer i alderen 5 til 18 år.
– Teaterskolen startet opp i 2003 og har siden oppstart satt opp rundt 40 teaterforestillinger i Halden. Det har blant annet vært Annie, Grease, Jungelboken, Olsenbanden junior og Løvenes Konge, forteller Monia.

Hun håper Brygga Kultursal fylles av forventningsfulle publikummere lørdag og søndag førstkommende helg.

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Veslefrikk Kultur- og Teaterverksted.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer