Ny styreleder i SpareBank 1 Østfold Akershus

Øyvind Karlsen ble valgt til ny styreleder og Kristin Utakleiv ble valgt inn som nytt styremedlem da bankens Representantskap hadde valgmøte torsdag kveld. De erstatter henholdsvis Per A. Lilleng og Thorleif Hersleth som nå trer ut av styret.

Øyvind er fra Fredrikstad hvor han i dag driver egen virksomhet innen geoteknikk. Før han startet egen virksomhet i 2016, var han konsernleder for Skolt Holding AS i perioden 2002 til 2016. Han har solid erfaring fra næringslivet blant annet fra bank og finans, eiendomsutvikling, pukkverk, entreprenør og sist men ikke minst innen styrearbeid.

Kristin er opprinnelig fra Våler med mange års erfaring fra salg og markedsføring innen reiseliv, hvor hun blant annet har jobbet som butikksjef for Vingreiser i Moss og som salgs og markedsdirektør på Son Spa i perioden 2008-2017. Hun jobber nå som daglig leder for «Moss i sentrum» hvor hun har fått ansvaret for å bygge opp det nye selskapet som skal bidra til å skape et mer levende sentrum, et godt omdømme og sterkere by-identitet for Moss.

-Øyvind Karlsen og Kristin Utakleiv er to spennende og dyktige ressurspersoner med en bakgrunn som vil utfylle styret på en fin måte, og gjøre oss enda bedre skodd for å jobbe med de utfordringer som bransjen står ovenfor i de kommende årene, sier administrerende direktør Arild Bjørn Hansen.

Pressemelding fra  SpareBank 1 Østfold Akershus. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer