Nissene kommer til byen

I morgen, lørdag 7. desember inntar nok en gang nissene sentrum i Halden. Bli med og lag et langt nissetog fra Torget og opp til Busterudparken!

Nissene i Fredrikshald Nisselaug har tatt frem nissedrakter og støvler, og kjørt ut nissevogna si. Alt er klart til nissetog i morgen!

–       Nissetoget er en veldig hyggelig førjulstradisjon i Halden, og vi setter stor pris på at Sparebank1 Stiftelsen bidrar til at tradisjonen kan holdes ved like. Det er supert med aktivitet i sentrum, og at arrangementet gir penger i kassa til korps, kor og Extra Giverglede er ekstra hyggelig. Sier Gun-Helen Johansen i Handel i Halden

Programmet for Nissetoget blir som følger:

11-15 Bålkos med gløgg og pepperkaker i regi av Fossekallen Speidergruppe på Torget og i Busterudparken

11-12.30 Nissesminking/ansiktsmaling på Torget

11.30 Underholdning på Torget med Halden Trekkspillklubb, Koriallverdenellerno og Fredrikshald Nisselaug. Vinnere trukket fra innleverte ønskelister premieres på scenen.

12.30 Nissetoget ledes av Idd Skolekorps fra Torget til Busterudparken.

I Busterudparken blir det litt underholdningog nissene trekker ut heldige vinnere av Haldengavekort blant deltagere i toget. Etter underholdningen kan man kjøpe godteposer til inntekt for Extra Giverglede.

Nissene ønsker å sette ny Haldenrekord i antall deltakere, så vi håper det kommer kjempemange! Alle som går i toget må huske på å legge en lapp med navnet sitt i postkassa på Torget før de går. I Busterudparken trekkes det nemlig ut flere vinnere som får en liten premie.

Ta på deg nisselue og gå i nissetog på lørdag da vel – både små og store nisser er velkommen!

Kommentarer

kommentarer