Nattåpent på Tista senter

Annonse: Torsdag 20. april inviterer Tista senter til hyggelig shopping med gode tilbud til langt på natt. Det blir knalltilbud hele torsdagen, konkurranser med fantastiske premier og inspirasjonsforedrag om interiør.

Tista senter huser omtrent 40 butikker og det gjør at man kan finne det aller meste man trenger og ønsker seg her. Førstkommende torsdag vil de gi haldenserne mulighet til å gjøre unna handlingen litt utover ordinær åpningstid og senteret er preppet med lyse vårfarger, fine vårnyheter og god stemning.
Senterleder Britt Brattli er glad for at de har mulighet til å invitere til spennende markedsdager som for eksempel Nattåpent og hun håper haldenserne benytter seg av både gode tilbud og gode vinnermuligheter.
– Stikkordene for torsdagens arrangement er rett og slett tilbud hele dagen, supertilbud fra kl. 22 til midnatt, konkurranser med premier for over 60 000 kroner og mye inspirasjon til vårens moter og trender, forteller hun ivrig.

Etter en lang vinter er det fint med litt påfyll av inspirasjon.
– Hos Gullsmed Bjørklund blir det demonstrasjon av merkene Skagen, Hybrid og Smartwatch. Notabene har boksignering med forfatterne bak boken ”Hvordan fatte matte” og hos Life og Bergstrøm blir det smaksprøver, forteller Britt.
Vil du vite mer om mote og skjønnhet tilbyr Glitter gratis hårstyling torsdag kveld og Skin Tonic får besøk av make-up artisten Alex.
– Det blir treningsshow med Family Sports Club og selvfølgelig god musikk med DJ Strøm.

Barna står alltid i fokus på Tista senter og de er heller ikke glemt denne torsdagen.
– Vi har både ballongaktivitet, trehjulssykkel-konkurranse og pilkast-konkurranse, sier Britt.

Med våren kommer også selskaper, konfirmasjoner og bryllup. Hos Tilbords bugner det som alltid av gode ideer og tilbud, men denne torsdagen kan du få med deg litt ekstra inspirasjon.
– Interiørblogger Anette Wilhelmine Solheim skal holde foredrag om borddekking kl. 18.

Det er gode tilbud hele dagen og fra kl. 22 til midnatt er det timestilbud med ekstra gode tilbud. Les mer om tilbudene og konkurransene her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer