Nå skal Omar og Ohlgren bades

Torsdag er det klart for det tredje MusikkBadet i regi av Thorkil Lindskog. Denne gangen er det Steinar Omar Østli og Håkon Ohlgren som skal bades i spørsmål, samtaler og musikk.

MusikkBad har allerede vist seg å være en stor suksess i Halden. Tidligere har det vært arrangert på Herregårdskafeen, begge ganger med fullt hus og stor stemning.
Bademester og initiativtager Lindskog ser frem til torsdagens arrangement.
– Jeg gleder meg til å kunne stille spørsmål til Omar og Ohlgren på direkten fremfor publikum. Spørsmålene røper jeg ikke på forhånd, mye er jo spontant, forteller han.
– Publikum kan forvente seg en kveld ulik alt tidligere på Bryggerhuset. Det blir sanger fra både fortid og urpremierer bundet sammen med spørsmål og svar. Det blir nok både skrøner og sannheter.

Håkon Ohlgren er spent på hvordan det blir å bade sammen med Omar og Lindskog.
– Jeg ser frem til å snakke om låtene og tekstene. Også gleder jeg meg til å fortelle røverhistorier, forteller en entusiastisk Ohlgren. Han vil også dele historien om første gangen han traff Omar.

Publikum kan glede seg til noen helt nye låter.
– Jeg gleder meg til å synge noen helt nye låter som aldri har blitt fremført for publikum. Også må Omar og jeg spille gjennom en haug låter på forhånd da de må spilles på en helt annen måte når vi bare er to.

MusikkBadet vil forhåpentligvis by på både latter og en fin opplevelse.
– Publikum kan forvente å få høre sannheten. Den pinlige, morsomme, rare og oppklarende sannheten. Også kommer vi til å ljuge så det renner av oss…

MusikkBadet med Omar og Ohlgren arrangeres på Bryggerhuset torsdag 28.april kl. 20.30.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer