Musikalsk superlanghelg på Siste Reis

Slutten på denne uken blir musikalsk hektisk på Siste Reis Pub. Festen starter allerede torsdag kveld, når det Bergensbaserte plateselskapet Loyal Blood tar med seg hele fire av sine artister til sjappa med sjel. Pønk- og støyduoene Barren Womb, Jabba og Hot Nuns, i tillegg til trioen Secretarian Love kommer for å lage bråk denne kvelden.

På fredag blir det releasekonsert med de lokale (kommende) heltene i The MallRats, som feirer slippet av sin nye singel Gold. Bandet Består av Andreas buckholm, Sindre Lindhaugen, Krister Strudahl og Marius Andreassen, og spiller dansbar pop/rock.

På lørdag kommer den svenske countryartisten David Ritschard med band. Han anses av mange som en kommende stjerne på den nordiske americanahimmelen, og har allerede imponert et bredt publikum, inkludert når han gjestet farmen på Gribsrød tidligere i sommer. Ritschard har etter hvert blitt kjent for, i tillegg til sitt noe eksentriske sceneantrekk, fantastiske tekster og en suggerende karisma på scenen.

The Mallrats.

Helgens musikkmaraton avsluttes denne gang med Daniel Sandvik, som er et relativt nytt tilskudd til kulturlivet i Halden. Daniel er visesanger og er glad i å formidle tekster til sine tilhørere. Dette blir en kveld bestående av lånt, stælt og egen produserte bar-vennlige viser, som leker seg i landskapet mellom skjemt og alvor.

Med seg på ferden har han fått med seg den eminente bassisten Terje Støldal.

Konsertstart alle dager er kl 20.00 og billetter kan kjøpes på hoopla.no

Kommentarer

kommentarer